کاشی کاری

کاشی کاری یا سرامیک کاری یکی از ابزار ها جهت پوشش دیوار و کف میباشد. همچنین نوع سنگ و شکل سنگ تاثیر بسیاری در نمادهی به کف و دیواره ها را دارد.

برای انجام کاشی کاری یا سرامیک نکاتی را باید به آن توجه کنید. البته درست است که برای این فعالیت شما مجری هایی را در این زمینه به کار میگیرد تا فعالیت کاشی کاری را برایتان انجام دهد اما بهتر است تا خود شما هم در این زمینه اطلاعاتی را داشته باشید.

از جمله نکاتی که به هنگام کاشی کاری باید به آن توجه داشته باشید انتخاب کاشی است چون کاشی ها در درجه بندی خاصی قرار دارند که در درجه بندی آنها به درجه یک دو سه تقسیم بندی میشوند.

سوالی که برای شما پیش می آید این است که این درجه بندی چیست و چه تفاوتی با هم دارد. ما در این مقاله میکوشیم که در این زمینه اطلاعات کافی را در باره نحوه کاشی کاری و درجه بندی مصالح به شما بدهیم. لطفا با ما همراه باشید

انواع سرامیک و کاشی و علت درجه بندی آنها

کاشی کاری
انواع کاشی و سرامیک جهت کاشی کاری

همان طور که در تصویر بالا مشاهده میکنید کاشی و سرامیک های زیادی در تصویر بالا میبینید که از سمت بالا به پایین از نظر درجه بندی متفاوت هستند گرچه در ظاهر به نظر یکی می آیند اما دو کاشی اول درجه یک دو کاشی وسط درجه دو و دو کاشی انتها درجه سه میباشند. که انتخاب درجه بندی آنها نیز به هنگام کاشی کاری تاثیر بسیاری در فرایند کاشی کاری دارد.

حال به این می اندیشید که چه تفاوتی بین این درجه بندی ها میباشد. به هنگام بسته بندی کردن این سرامیک و کاشی ها معیار هایی برای درجه بندی آنها وجود دارد. از جمله این معیارها

1.نوع ساخت و پخت

2.ضخامت

3.یکدستی ضخامت سرامیک و کاشی ها

4.مقدار رگه های ترک

5.یکسان بودن انتها و بغله ها

نوع ساخت و پخت در صنعت ساخت کاشی بسیار مهم است و همچنین مقدار مواد اولیه افزوده شده در این بحث اهمیت بسیار بالایی را در خروجی کیفیت کاشی دارد.

ضخامت خارج شده به هنگام خروج سرامیک و کاشی از کارخانه علت اصلی درجه بندی سرامیک ها میباشد گاها شاهد این بوده اید که ابتدایی سرامیک ها ضخیم تر یا اصطلاحا ((کلفت)) تر از انتهای آن میباشد.

یکدستی ضخامت سرامیک ها هم یکی دیگر از دلایل درجه بندی سرامیک ها میباشد

مقدار رگه های ترک:

این نکته از درجه بندی سرامیک ها اصلی ترین دلیل برای درجه بندی کاشی ها میباشد. به هنگام تولید و پخت کاشی و سرامیک ها ممکن است گرما به حد معقول به تمامی نقاط سرامیک ها نرسد همین امر باعث رگه دار شدن سرامیک ها میشود. یا به صورت ساده تر میتوان این را بیان کرد که . اگر گرمای کافی به تمام کاشی برسد کاشی جز کاشی های درجه یک میشود.

اما اگر گرما به یک بخش کم و به یک بخش زیاد تر برسد کاشی وارد درجه دو و سه میشود که آن هم بستگی به حرارت وارد شده به قسمت های کاشی و سرامیک پخته شده است. که همین عدم یکنواختی حرارت باعث ایجاد رگه هایی بر پشت و یا روی کاشی و سرامیک میگردد به همین عمر مقدار رگه ها تاثیر بسیاری به میزان درجه بندی سرامیک و کاشی ها دارد.

یکسان بودن انتها و بغله ها:

در بعضی از سرامیک یا کاشی ها گاها شاهد این بوده اید که سرامیک دارای تاب یا کوچک یا بزرگ بودن دو طرف است که همین علت باعث تاب خوردگی سرامیک است. و باعث میشود این سرامیک یا کاشی وارد درجه بندی دو و سه شود.

چرا تمامی سرامیک و کاشی ها درجه1 تولید نمیشوند

علت این امر این است که به هنگام تولید سرامیک ها به فکر تمامی مصرف کننده ها با شرایط اقتصادی متفاوت هستند.

همچنین بعد از تولید سرامیک و کاشی ها نمیتوان آنها را دوباره به عرصه تولید بازگرداند چون دیگر کاربردی جز کاربرد مصرفی ندارد و چون مواد اولیه آن دیگر نمیتواند بعد از پخته شدن به حالت خام برگردد. به همین منظور این سری از سرامیک و کاشی ها را برای انجام کاشی کاری به بازار ارائه میدهند.

گروه خدماتی اوستا یاب

گروه خدماتی اوستا یاب با کادری مجرب و بهره گیری از بروزترین ابزار الات آماده هی خدمات رسانی در زمینه کاشی کاری میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید .

ما همواره میکوشیم تا رضایت شما عزیزان را جلب کنیم

با تشکر از اعتماد شما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *