رنگ آمیزی تجهیزات صنعتی به منظور حفظ و نگهداری تجهیزات صنعتی و همچنین به منظور رخ نمایی به تجهیزات پالایشگاهی استفاده میشود. همچنین از رنگ آمیزی تجهیزات به منظور نشان دادن اهمیت بالای آن تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرد. که نوع رنگ و شکل رنگ تاثیر به سزایی در این زمینه دارد.

همچنین رنگ آمیزی تجهیزات ار میتوان در قالب ایجاد یک لایه ی محافظ جهت حفظ و نگهداری و دوام بخشی بالا برای تجهیزات در نظر گرفت

به هنگام رنگ آمیزی تجهیزات صنعتی باید نکاتی را رعایت نمود که از این نکات میتوان به :

1.پوشش دهی مناسب

2. ایجاد ضخامت مناسب بر روی تجهیزات

در رنگ آمیزی تجهیزات صنعتی منظور از پوشش دهی چیست

1.پوشش دهی:

منظور از پوشش دهی مناسب در زمینه ی رنگ آمیزی صنعتی این است که شما باید پوشش اولیه ی تجهیزات را کاملا جدی بگیرید زیرا که انتخاب یک پوشش مناسب قبل از رنگ آمیزی کردن تاثیر بسیار بالایی را در حفظ و نگهداری رنگ اعمال شده دارد.

از پوشش های خوب میتوان به  رزین های اپوکسی و رنگ های صنعتی پلی یورتان ، رنگ های نسوز سیلیکونی و ده ها رزین که بعضی از آن ها انحصاری و بعضی دیگر تولید انبوه شده و به بازار عرضه شده اند اشاره کرد.

2.ایجاد ضخامت مناسب:

منظور از ایجاد ضخامت مناسب در رنگ آمیزی یعنی این که از رنگ ای که استفاده میکنیم به اندازه ی کافی بر روی تجهیزات پاشش شود تا ضخامت کافی ایجاد گردد. همچنین این ضخامت ایجاد شده یک لایه ی محافظی نیز در نظر گرفته میشود.

که کار این لایه ی بیرونی حفاظت در برابر عوامل طبیعی همچون باد و باران و نور خورشید و برف میباشد.

استاندارد رنگ آمیزی

گاهی اوقات هم برای حفظ مقاومت تجهیزات صنعتی از عمل آبکاری نیز استفاده میشود که این که به مراتب پر هزینه تر از رنگ آمیزی این تجهیزات است.

رنگ آمیزی تجهیزات صنعتی

آبکاری یا همان گالوانیزه که به صورت سرد و گرم ارائه میشود کاری به مراتب پر هزینه میباشد.

در عمل آبکاری تجهیزات با لایه ای از روی پوشیده میشوند که مقاومت بالایی به نسبت رنگ دارد از روی لایه محافظ روی نیز میتوان عمل رنگ کاری را انجام داد که هم ظاهری زیبا تر به تجهیزات داد و هم مقاوم سازی را تا دوبرابر افزایش داد.

ولی عمل رنگ آمیزی تجهیزات اگر به صورت صحیح و استاندارد انجام گیرد هزینه ای به مراتب کمتر از آبکاری را دارد .و نما و جلوه ی زیبا تری را به تجهیزات میدهد.

استاندارد های رنگ آمیزی شامل میشود از:

1.انتخاب رنگ مناسب

2.تمیز کردن سطوح مورد نظر

3.اجرای صحیح لایه ی زیرین

4.رنگ آمیزی صحیح

5.پاشش لایه ی محافظ یا نهایی

انتخاب رنگ مناسب

انتخاب رنگ مناسب یکی از اصلی رکن های اساسی برای انجام این عمل است. امروزه رنگ های زیادی در دسترس میباشند و در بازار موجود هستند. اما نکته ای شما باید در نظر داشته باشید این است که این رنگ از مقاومت بالایی برخوردار باشد.

از رنگ هایی که دارای مقاومت بالا هستند میتوان به:

رنگ های مقاومت حرارتی:

1.نام محصول : رنگ مقاوم حرارت (250ºC)

معرفی و کاربرد : این رنگ بر پایه رزین سیلیکون و از بهترین مواد اولیه در بازار تهیه شده است.. مقاومت حرارتی آن تا 250ºC بسیار عالی است و جهت پوشش مخازن، رادیاتورها، شبکه هاي گازرسانی کارایی بسیار عالی دارد.

2.نام محصول : رنگ مقاوم حرارت 6oo ° C

معرفی و کاربرد : اين رنگ بر پايه رزين سیلیکون و از بهترين مواد اولیه در بازار تهیه شده است. وجود آلومینیم در كنار رزين سیلیکون به همراه افزودني هاي ديگر باعث شده است اين رنگ مقاومت بسیار خوبي در شرايط محیطي مرطوب و صنعتي داشته باشد. مقاومت حرارتي آن تا 600 ̊ C بسیار عالي است و جهت پوشش مخازن، رادياتورها، شبکه هاي گازرساني كارايي بسیار عالي دارد.

(( و دیگر رنگ ها دارای مقاومت بالای حرارتی))

3.نام محصول: رنگ پلی یورتان

معرفی و کاربرد: این رنگ بر پایه ی رزین اورتان ساخته میشود و مواد اولیه ی آن به راحتی در بازار قابل تهیه است. این رنگ دارای مقاومت بالایی است که در برابر خراشیدگی و ساییدگی نیز مقاوم است همچنین این رنگ دارای مقاومت حرارتی 900c است. و از تمامی رنگ های موجود مقاومت حرارتی بالاتری را دارد.

تمیز کردن سطوح مورد نظر

سطوح مورد نظر باید قبل از رنگ آمیزی بصورت دقیق تمیز شود . همچنین برآمدگی و غر خوردگی آن نیز باید برطرف شود. عوامل کثیف بودن سطوح صنعتی میتواند.

1.گریس

2.روغن

3.گرد و خاک

و دیگر عوامل که باعث کثیفی سطوح میباشد.

اجرای صحیح لایه ی زیرین

لایه ی زیرین قبل از رنگ آمیزی باید به صورت دقیق انجام گیرد چون اگر لایه ی زیرین دقیق و صحیح انجام نشود ممکن است.رنگ پاشیده شده ی اصلی که به عنوان لایه ی نهایی مورد کاربر د است بعدها دچار مشکل و ریزش شود.

پس انجام دقیق و صحیح لایه ی زیرین اهمیت بالایی را دارد.

رنگ آمیزی صحیح

اصول رنگ آمیزی باید دقیق و صحیح انجام شود. رنگ آمیزی باید به وسیله ی دستگاه های مخصوص انجام گیرد. و باید تمام سطوح از یک ضخامت به یک اندازه بهره مند شوند.

بهره مندی تمامی سطوح با یک ضخامت مزیت بسیار عالی را در رنگ آمیزی دارد..

پاشش لایه ی نهایی

لایه ی نهایی شامل مواد براق کننده و محافظ میباشد که از رنگی که بر روی سطوح صنعتی پاشیده شده است محافظت میکند و براق بودن آن را حفظ میکند.

این نکته را باید در نظر داشته باشیم که لایه ی نهایی را باید بعد از خشک شدن رنگ اعمال کنیم.

اگر این فرایند قبل از خشک شدن اعمال گردد تاثیری را از خود نشان نمیدهد. بلکه باعث خراب شدن رنگ نیز میشود.

گروه خدماتی اوستا یاب

گروه خدماتی اوستا یاب با بهره گیری از کادری مجرب که دارای آگاهی بالا و همچنین دارای تجربه ی کاری بالایی هستند آماده خدمات رسانی به شما عزیزان گرامی میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از مشاوره رایگان با شماره های درج شده تماس حاصل فرمایید.

با تشکر از اعتماد شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *