چگونه رنگ دیوار را پاک کنیم

در پاک کردن رنگ دیوار نکاتی را باید قابل توجه داشته باشیم .

در گام اول باید رنگی که بر روی دیوار هست را بشناسیم . رنگ ها هر کدام ویژه گی های خاصی را دارند . که پاک کردن بعضی از آنها آسان است. و با مواد شیمیایی که از فروشگاه ها قابل تهیه است پاک میشوند . اما برخی از رنگها که از مقاومت بالایی برخوردار هستند به راحتی پاک نمیشوند و نیازمند لوازم و ابزار مورد نیازی هستند.

که ما در این مقاله به شما کمک میکنیم که انواع رنگ ها را بشناسید و از نحوه پاک کردن آنها آگاه شوید.

انواع رنگ ها و راه حل پاک کردن رنگ دیوار

1.رنگ پرایمر : این نوع رنگ که با محلولی از آب حل میشود و بر روی دیوار زده میشود. این رنگ در بعضی از موارد به عنوان رنگ زیرین اسفاده میشود که بعدها میتوان رنگ دیگری را بر روی ان زد . از این نوع رنگ بیشتر در دیوار های گچی استفاده میشود.

نحوه پاک کردن : در دیوار هایی که از رنگ پرایمر استفاده شده است به وسیله سمباته و یک دستمال مرطوب میتوان این رنگ را از دیوار پاک کرد تا اسیب زیادی به جنس دیوار نخورد.

2.رنگ براق: این نوع از رنگ ها که نوعی از رنگ های روغنی به شمار میروند برای دیوار های گچی که از قبل با یک نوعی از رنگ لایه ای پوشانده شده اند به کار میروند.

نحوه پاک کردن: در دیوار هایی که از رنگ براق استفاده شده است با ابزار آلاتی همچون کارتک و فرچه های سیمی استفاده میکنند و برای راحتی انجام کار نیز از بنزین و تینر استفاده میکنند.

((( این دو نوع از رنگ که در بالا ذکر کردیم روش پاک کردن آسانی را دارند و به راحتی خودتان میتوانید در منزل با تهیه ی موادی که ذکر کردیم این نوع رنگ ها را پاک کنید))

پاک کردن رنگ اکرلیک از روی دیوار

برای پاک کردن و برداشتن سریع رنگ از روی دیوار نیاز به خدمات ما که با استفاده از واتر جت های بسیار قوی 300 تا 400 بار می باشد نیاز دارید این رنگ ها معمولا در دیوار مدرسه ها استفاده می گردد .

پاک کردن رنگ دیوار از رنگ هایی با مقاومت بالا

رنگ هایی که دارای مقاومت بالایی هستند و کاربرد آنها اغلب در نمای دیوار ها هستند. این رنگ ها به منظور مقاومت بالایی که در برابر رطوبت و نور خورشید و همچنین مقاومت در برابر عوامل طبیعی دارند. برای نماهای خارجی ساختمان به کار میروند.

1.رنگ اکریلیک: این نوع از رنگ از محبوبترین رنگ های نما به شمار میرود. این رنگ دارای درخشندگی بالایی نیز میباشد .

2.رزین آکریلیک: بر دو پایه آب و روغنی هستند. رزین آکریلیک با حلال آب ضد قارچ، بدون بو، آسیب‌ ناپذیر، مقاوم در برابر اشعه u.v خورشید و سطحی سخت هستند. همچنین قابل‌ استفاده بر روی سطوح گچی، سیمانی، کناف و … هستند.

3.رنگ کنیتکس: یک رنگ‌ نما بر دو پایه آب و روغنی است. نوع روغنی آن مناسب رنگ‌ آمیزی نما و سطوح خارجی ساختمان است. دو ویژگی عمر بالا و مقاومت در برابر رطوبت این رنگ را برای نقاشی نما محبوب کرده است.

4.رنگ پلیورتان: از این نوع رنگ که دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت را دارد بیشتر در استخر ها و درمنازل مسکونی در شمال کشور که دارای بارندگی بسیار بالایی است مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین این رنگ مقاومت بالایی در برابر خط خوردگی و ساییدگی دارد.

روش پاک کردن رنگ دیوار از رنگ های نام برده

روش پاک کردن رنگ دیوار از رنگ هایی که در بالا نام برده شده است به یک روش ساده است.

رنگ های نام برده در بالا با یک روش کاربردی قابل پاک شدن است.

این نوع از رنگ ها که از مقاومت بالایی برخوردار هستند با روش سند بلاست قابل پاک شدن هستند.

پاک کردن رنگ دیوار
پاک کردن رنگ دیوار به روش سند بلاست

همان طور که در تصویر بالا میبیند رنگ دیوار را به روش سند بلاست پاک سازی میکنند.

سندبلاست چیست؟

سند بلاست روشی است برای پاک سازی سطوح در روش سند بلاست مواد ساینده را در دستگاه میریزند و با فشاور زیاد هوا و در بعضی از دستگاه ها با فشار آب بر روی سطوح پاشش میشود.

چرا پاک کردن رنگ دیوار باید انجام گیرد

با گذشت زمان رنگ های دیوار کیفیت و همچنین تازگی خود را از دست میدهند. به منظور تازه سازی نما و همچنین به منظور زیباسازی باید تجدید رنگ صورت بگیرد. اما اینکه بعضی افراد رنگ تازه را بر روی همان رنگ اعمال میکنند کار اشتباهی است. چون این نکته را در نظر نمیگیرند که رنگ ها برای دیوار های سفت سخت طراحی شده اند نه برای لایه ی دوباره ی رنگ ها .

پس به منظور تجدید رنگ جهت تازه سازی رنگ دیوار ها ابتدا باید عمل شست و شوی دیوار ها صورت بگیرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *