نرده استیل

طریقه ساخت نرده راه پله

نرده راه پله را میتوان به عنوان یکی از موجودیت های حفاظتی داخلی ساختمان نام برد. نرده راه پله بسیار کاربردی و موثر است و به هنگام بالا پایین رفتن از پله ها مورد استفتده قرار میگیرد .از دیرباز از نرده های راه پله به عنوان حفاظ امنیتی استفاده میشود ولی امروزه نرده های راه پله به علاوه انجام کار حفاظتی بلکه وظیفه ی انجام زیباسازی نمای داخلی راه پله ها را نیز بر عهده دارند.

پس انتخاب یک نرده مقاوم نه تنها به مقاوم سازی و ایمنی سازی راه پله کمک میکند بلکه نمای زیبا و مجلسی را به نمای پله ها میدهد.

نرده راه پله

امروزه نرده های راه پله در انواع و اقسام مختلفی هستند در طرح های مختلف و همچنین در رنگ و نقش های مختلفی وجود دارند.

نرده راه پله فلزی

نرده راه پله
نمایی از نرده راه پله فلزی

نرده راه پله فلزی که از جنس های مختلفی همچون آهن،آلمینوم ، و استیل ساخته میشود.در طرح ها و نقش های مختلفی وجود دارند که به نسبت باب میل مشتری ساخته میشود.

نرده راه پله
نرده ی آهنی

1.نرده های آهنی: نرده های آهنی که از جنس آهن ساخته میشوند و قطعات آنها به وسیله جوش به یکدیگر متصل میشوند و به وسیله ی میله های آهنی شکل و فرم خاصی را میگیرند. نرده های آهنی به وسیله ی رنگ آمیزی آن هم به وسیله ی رنگ های روغنی رنگ دهی میشوند و نمای زیبایی را به خود میگرند.

نرده راه پله
نرده ی آلمینیومی

2.نرده های آلمینیوم: نرده های المینیوم نیز طرح ها و مختلفی دارند ولی نحوه نصب این نوع نرده ها متفاوت است و به جایگیری پیچ مانند در کنار هم قطعات خمیده و شکل گرفته این قطعات به یکدیگر متصل میشوند. این نوع از نرده دارای تنوع رنگ بسیاری است و طرح های متنوعی نیز دارد. این نوع از نرده راه پله به وسیله آبکاری و یا همان گالوانیزه سرد رنگ آمیزی میشوند ولی به نسبت مقاومت این نوع نرده ها از نرده های آهنی کمتر است. ولی زیبایی ظاهری آنها و تنوع این نوع از نرده ها از نرده های آهنی بشتر است.

نرده راه پله
نرده استیل

3. نرده های استیل: این نوع از نرده ها به علاوه ی دارا بودن تنوع بالا در طرح و رنگ مزیت های دیگری نیز دارد درست است که نرده های استیل مقاومت نرده های آهنی را ندارند ولی این نکته قابل ذکر است که این نرده ها از نرده های آلمینیومی مقاومت بالاتری را دارند . و همچنین از نرده های آهنی نیز بهتر هستند زیرا که نرده های استیل مقاومت بهتری در برابر رطوبت و نور خورشید دارند. و دچار زنگ زدگی نمیشوند و همچنین این نوع از نرده ها به وسیله ی گالوانیزه سرد گالوانیزه میشوند و مقاوم تر برای ایجاد حصار حفاظتی هستند.

ساخت نرده راه پله چوبی

در کنار تمامی نرده راه پله نوعی دیگری از نرده ی راه پله نیز وجود دارد. نرده راه پله چوبی که کاربرد اصلی این نوع از نرده ها در داخل ساختمان است . این نوع از نرده ها نمای زیبایی را به راه پله ها نمیدهند و بیشتر در داخل خانه ها استفاده میشوند به خصوص خانه های دوبلکس که زیبایی بسیار عالی و چشمگیری را به خانه ها میدهند. نرده های چوبی در خانه های ویلایی نیز مورد استفادهع قرار میگیرند.

نرده راه پله
نرده ی چوبی

البته لازم به ذکر است که برای نرده های چوبی که در منازل استفاده میشود راه کار هایی را انجام میدهند که دچار بروز مشکل نشود. مشکلاتی از نظیر موریانه و ….

در رنگ آمیزی نرده های چوبی ابتدا رنگ مورد نظر که با دیزاین منزل نیز مرتبط باشد را انتخاب میکنند. رنگ انتخابی نرده های چوبی میتواند باب سلیقه ی فرد انتخاب کننده باشد. ولی همان طور که میدانید چوب به صورت طبیعی دارای جدار هایی است که قبل از رنگ کاری ابتدا آن را با بتونه میپوشانند. سپس از بعد از تمیز کردن آن به کمک یک دستمال که جهت از بین بردن گرد و غبار چوب است. یک لایه ای نازک از رنگ را بر روی نرده اجرا میکنند. در مرحله دوم نیز لایه ی دیگری از رنگ را بر روی رنگ قبلی اجرا میکنند و در مرحله آخر یک لایه از ماده ای به عنوان لایه ای محافط بر روی نرده میزنند که (کیلر) نام دارد و از جنس پلی یورتان یا پلی استر میباشد.

نرده راه پله چوبی چگونه نصب میشود

نرده راه پله چوبی بر خلاف نرده های فلزی که ابتدا آنها را رنگ آمیزی و آماده میکنند و سپس نصب میکنند ابتدا آن را نصب کرده و سپس عمل رنگ آمیزی را انجام میدهند.

در نصب نرده راه پله چوبی ابتدا قسمت زیرین یا به اصطلاح فونداسیوم آن را از میله های فلزی درست میکنند تا مقاومت نرده را بالا ببرند و بعد نرده ی چوبی را بر روی آن نصب میکنند.

شاید به نظرتان این فرایند فرایند پر هزینه ای باشد . اما این نکته را در نظر داشته باشید که نمادهی که این نوع از نرده ها دارند بسیار زیبا است و اصلا با نرده های فلزی قابل قیاس نیست.

نرده راه پله چوبی چگونه ساخته میشود

نرده راه پله چوبی از جنس چوب ساخته میشود و فرایند شکل دهی و زیباسازی آنها با دستگاه های cnc مخصوص است. این دستگاه ها به نسبت فرم و شکل دهی که از قبل به کد های مخصوص به دستگاه ها داده شده اند چوب ها را تراش میدهند و شکل و نماهای چوب را طراحی میکنند.

ارتفاع نرده راه پله

درهنگام نصب و راه اندازی نرده راه پله باید نکات ایمنی بسیار زیاد رعایت شود. از جمله ارتفاع نرده راه پله ، ارتفاع نرده ها تاثیر بالایی در حفظ امنیت در راه پله ها است.

حال باید بدانید که چه مقرراتی را باید در این باره بدانید:

1.نرده راه پله باید سطحی صاف داشته باشد تا از ایجاد خطرات احتمالی جلوگیری کند.

2.انتهای راه پله که نرده ها در انتهای آنها بیرون میزند باید حالتی خمیدگی داشته باشد که از وقوع خطرات احتمالی (( برخورد و فرورفتگی به بدن)) جلوگیری شود.

3. ابعاد راه پله باید بین 220 تا 360 سانتی متر باشد

4. هنگامی‌که ارتفاع راه‌پله با پله‌ها بیشتر از 76 سانتی‌متر باشد ارتفاع بالای لبه نرده باید بین 80-110 باشد.

5. ارتفاع استاندارد قسمت انتهایی راه پله ها یا همان پاگرد باید 120 سانتی متر باشد.

6. بین دستگیره نرده راه پله و دیوار باید حداقل 8 سانتی متر فاصله باشد

7. ارتفاع پایه نرده از کف تا پله حداقل باید 80 سانتی متر باشد

8. فاصله ی بین دو نرده عمودی حداقل باید کمتر از 11 سانتی متر باشد

نکته: طبق استاندارد های تایید شده فاصله بین دو نرده عمودی حداقل باید کمتر از 11 سانتی متر باشد.

گروه خدماتی اوستا یاب

گروه خدماتی اوستا یاب در راستای خدمات رسانی جهت انجام امور ساخت و نصب و راه اندازی انواع نرده های راه پله در خدمت شما عزیزان میباشد . با کادری مجرب و در دست داشتن بروز ترین ابزار آلات

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با شماره های ذکر شده تماس حاصل فرمایید.

با تشکر از اعتماد شما

1 نظر در “طریقه ساخت نرده راه پله

  1. حسن جباری گفت:

    ممنون خیلی عالی و کاربردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *